måndag 25 juni 2012

I'm singin' in the rain!

ja, något annat alternativ finns ju faktiskt inte... iallafall inte om man vill sjunga!

Måndag... efter långhelg är det alltid lite jobbigare att samla ihop sig och ta tag i måndagen tycker jag... efter en natt av tokkliande och tandkrämskletande för att stoppa/lindra/dämpa tokklieriet en smula så är det än värre...

och just idag, av alla regniga måndagar så hade jag dessutom tid hos tandhygienisten... tack och bock, för det gör ju inte ett dugg ont när hon kör ner det där vassa instrumentet mellan tanden och tandköttet... närapå så det känns som om hon ska trycka det genom hakan... det var så jag mindes det... tydligen hade jag överdrivit en smula... kan hända den bäste...

och som cherry on top of the ice-cream sundea, så konsutlerade hon min tandläkare efter att ha kollat på röntgenbilderna för att bestämma vad man skulle göra med ett hål jag tydligen dragit på mig... tandläkaren tycker att det ska rotfyllas... jo men ja, sa jag inte... men man får väl ändå göra som de säger de där tandläkarna... så jodå, för att liksom piffa till den här lite grådassiga måndagen så har jag nu bokat in en tid för rotfyllning också... i oktober först... så man har riktigt lång tid att gå och gotta sig åt det hela!

2 kommentarer:

 1. Men efter regn, måndag och tandläkare kan tisdagen bara bli bättre i alla fall! ;-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja absolut!!! jag tänker faktiskt att kvällen kan bli bättre redan! Ska ju ha pass och det brukar alltid vara vansinnigt trevligt! =)

   kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!