tisdag 26 juni 2012

den som väntar på nå't gott...

kan tydligen vänta hur länge som helst... eller?! Det tycker jag är lite dåligt faktiskt, för om man längtar efter något så går man ju miste om det man längtar efter hela den tiden man längtar... så länge det inte är en förbrukningsvara menar jag...

sju dygn är väldigt länge... jag börjar fundera på hur länge "hur länge som helst" egentligen är rimmligt att vara... det är ju nästan så man slutar längta snart... men när den känslan börjar kicka in, att man nog väntat klart... då kommer nästa ordstäv in i bilden... Trägen vinner, den som ger sig förlorar... (livet är ju fullt av käcka ordstäv att ta till sådär situationsanpassat!!!)

Så den som väntar på något gott och är trägen nog, kan i och för sig vänta hur länge som helst, men vinner, ja det gör man! och hör sen livet, nu jinxar vi inte detta!!! Keep up the good work... men sätt lite fart innan mitt tålamod tryter helt och det inte finns några ordstäv att ta till!

2 kommentarer:

  1. Det här var ett riktigt peppigt inlägg! Gilla. Mycket. Och jag är väldigt förtjust i ordstäv. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, va lustigt! När jag skrev detta var jag ganska less, ganska redo att kasta in handduken och vänligt men bestämt avtacka mig en bekantskap som iofs är galet trivsam, men som också rör till det för mycket... men jag gissar att jag behövde peppa mig och därför blev det så... ordstäv är fantastiskt!! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!