torsdag 7 juni 2012

Tydligt tecken?! ... och ett par husmorstips!!! (de smög sig in sådär listigt som bara husmorstips kan göra liksom!)

Har man för mycket "skrattgropar", pratar man för mycket om celluliter, om leenden över HELA kroppen osv. när någon googlar på "celluliter Kungälv" och hamnar på den här bloggen?! Ska man se det positivt eller negativt? Jag känner mig lite villrådig faktiskt... lika villrådig som jag är över varför man har dem... celluliterna... skinkornas skrattgropar... kärt barn behöver inte ha fler namn än så!

Kanske kan vara mitt nya smeknamn annars?! Inte helt utan att jag, när jag studsade (?) i en bikini häromsistens (den där helgen då vi hade sommar ni vet) reagerade på att jag måste vara väldigt glad om baken iallafall! I just det fallet känner jag inte att mitt annars så flitigt använda uttryck "man får vara glad för det lilla" passar sig... WTF!!???!! tänkte jag mest... jag som trampar ur och ner och följer alla konstens regler när det gäller sånt där... iallafall på passen!

Men när vi ändå är inne på ämnet... eller i närheten av dit jag tänker komma... lets köra lite husmorstips till benen!

 • Raka benen med babyolja!!! Sååå galet grymt (på ett bra sätt!) (babyolja tar även bort smink på ett fabulöst sätt, även vattenfast... men det fick inte vara med egentligen eftersom detta rörde sig om husmorstips för kroppsdelar man inte så ofta sminkar... typ... men inom parantes går det mesta bra!)

 • Peela benen/kroppen (det var nog detta jag tänkte på först och främst ang. celluliter...) med en blandning av strösocker och olivolja! Naturligt och lagom hårt för att inte skada huden (eller miljön!) Jag har alltid en burk socker/olivolja stående i kylen för tillfällen då man vill vara lite extra snygg om benen!

8 kommentarer:

 1. Olja är mycket användbart, uppenbarligen. Hihi! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olja är fantastiskt! =) hihi!

   Radera
 2. Tänkte raka benen nu och fick syn på ditt tips om babyoljan, ska testa ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, vilken timing!!! Hur blev det tycker du?!

   Radera
 3. Celluiter, skrattgropar... Ha ha fränt de har jag aldrig hört;)
  Åh tack för tipset om babyolja, måste testa!!
  Kram K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du aldrig hört att "Skrattgroparna i låren är ett tydligt tecken på ett glatt underliv"?? Det blir lite mer acceptabelt när man ser det på det sättet tycker jag!

   Ja, babyolja är grymt till mycket!
   kram!!

   Radera
 4. Om vi nu pratar gapskrattande rumpor så blanda i kaffesump i skrubben, ska tydligen vara käckt med koffeinet :) Kram Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, du är ju den ultimata husmorstipsgurun Sanna!!! Här ska kokas kaffe!!! =D
   kram!!/

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!