söndag 10 juni 2012

trampa på trampa på

När lillskrutten ska sova är det alltid lägligt att ta en promenad... så även när det regnar faktiskt... idag gick pappa/farfar, Dolly, Lilleman och jag ut och gick en sväng... pappa visade hur olika man kör vagn... om man är farfar/morfar så håller man stadigt i vagnen med båda händerna... är man pappan till barnet i vagnen så kör man lite sådär världsvant med ena handen så man har andra handen fri för att kanske göra en statusuppdatering, twittra eller ja, vad som, bara det ser världsvant ut... förstod inte riktigt var han hade fått detta i från, min arma far... men det har jag lärt mig, vissa saker behöver man inte förstå när det gäller honom... han är rätt go ändå!


jäkligt suddig bild, men jag fick liksom småspringa för att hålla tempo!

6 kommentarer:

 1. Haha. Fast jag tror att han har en poäng där. Och det är nog samma skillnad om det är mamma eller mormror/farmor som går med vagnen. De äldre vill liksom ha full kontroll över vagnen och det kan man ju bara ha med båda händerna på styret! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, så är det säkert! Men det roligaste tycker jag, som känner min far, är att han ens reflekterat över det!! Och sedan gick han sådär, med hunden i ena handen och vagnen i den andra hela vägen... det kommer nämligen inte på frågan om att någon annan ska köra vagnen när farfar är ute och går... inte heller hålla hunden! =)

   Radera
 2. haha, det ser då väldigt stabilt ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. han är ganska stark! =) Själv klarar jag inte av att bara hålla med en hand, då snurrar vagnen åt alla håll!

   Radera
 3. Klart man ska hålla med båda händerna! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, jag måste det iallafall... men min pappa, han kan allt... iallafall om man ska tro på vad jag sa när jag var fyra-fem år!!! och bra, ja det gick det! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!