onsdag 27 juni 2012

Man måste bara älska den!

vilket jag inte riktigt trodde att jag skulle komma att göra första gången jag hörde den... men jodå, det var denna jag önskade mest, bortsätt från Gipsy Kings, på midsommar... kanske Håkan också såklart... jo, men jag önskade den iallafall ett par gånger! Vem fan orkar hålla räkningen!!! Dansa - Pausa!Du måste flytta på dig!!!

(eller ja, kanske inte just du, du får säkert lov att stå kvar!)

2 kommentarer:

  1. I know! Har lyssnat sönder den. Så jäkla bra ju. Fast just nu är det Agnes som går på repeat hos mig, One last time. Den är så bra att jag får rysningar, I kid you not!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag har inte lyssnat sååå mycket på den (hinner ju inte det eftersom jag nästan bara lyssnar på Håkan!) Men jag testade att cykla till den idag, provcyklade den efter spinningpasset... kan komma att få bli en utmaningslåt framöver! Agnes ska jag lyssna på, helt klart, tack för tipset!!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!