tisdag 12 juni 2012

och det var tisdag!

Hade en fullspäckad dag framför mig idag... det är sådana dagar man kvällen innan inte ska sitta och prata i telefon med fina vännen till strax efter midnatt... hur trevligt det än är... och sedan spela spel på iphonen till halv två... för då är risken stor att man gör som jag gjorde idag... försover sig... 08:10 var klockan när jag behagade vakna... liiite för sent alltså... fick väldans brådis kan man säga!

Idag fick jag dock på mig båda skorna av samma par iallafall!!! Ett fall framåt alltså! Och frukosten kom jag ihåg också... det är ju inte bara det lilla man kan vara glad över liksom!

förmiddagen blev en smula hektisk, hade lite för många projekt att fixa klart innan jag skulle iväg... och om förmiddagen var hektisk på ett plan... att-göra-planet... så var eftermiddagen det med, fast på ett annat plan... ta-in-information-planet... trendseminarium 12:30-17... man kan inte annat än säga att huvudet är strax under kokpunkt där någonstans... men det var väldigt bra idag, de sista två trendspanarna var fantastiskt bra... och de andra två var nästan lika bra! Men det är ändå väldigt mycket man ska få grepp om...

Därför var det kanske lite extra skönt och trevligt att få strosa själv på stan en stund i väntan på att möta upp några kollegor och äta middag på Manaña på Kungshöjd. Och jädrar vi gick bananas på tapasen... hur mycket mat som helst, jag blev liksom mätt bara de kom in med brickorna med alla tallrikarna på... och sedan blev jag ju mätt på riktigt också såklart... för det är ju gott... och man äter ju, för det är ju gott... så ja, jag kommer nog kanske behöva glömma bort frukosten imorgon också!

Nu ska det knoppas... fröken fräken här har en förmåga att nattuggla alldeles för  mycket... över sin förmåga kan man säga... hoppas du haft en bra dag! och att morgondagen blir fabulös! Det är ju ändå onsdag!!! (om två minuter)


1 kommentar:

  1. Med så mycket mat är det nästan så du hade KUNNAT glömma frukosten då... ;-)))

    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!