måndag 4 juni 2012

man ska inte klaga...

det finns alltid de som har det värre... jag har en del i min omgivning som har det mycket värre... därför försöker jag ignorera mina egna skoskav... fast det går inte så bra... "alla har vi våra skoskav" sa de en dag på radion... det är länge sen nu, men det där har fastnat... vissa saker gör det, fastnar... andra rinner av mig som om jag hade blivit teflonbehandlad...

"vi blir aldrig vuxna, du och jag!" är en sån grej som fastnat... "vad menar du?!" önskar jag att jag hade frågat... inte för att det spelar så stor roll... jag bestämmer väl själv när jag blir vuxen?! Eller det gör man ju inte... jag lever ju just nu ett förklätt 22-årings-liv... skillnaden är väl bara den att jag typ aldrig går ut och att jag tar alldeles för allvarsamt på livet... men jag vill bli vuxen! Helst nyss... den dagen det där vuxenlivet sätts i rullning lär det få rulla fort... hej hoppla jag hoppas den jag kommer att dela vuxenlivet med är bra på att styra alt. läsa kartan!

2 kommentarer:

  1. Att ha barnasinnet kvar och att inte vara vuxen är INTE samma sak! :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, så har jag inte tänkt på det, men det är klart att man menade det så!!! Tack!!! haha, då behöver jag ju inte fundera på det där mer, klart jag kommer ha barnasinnet kvar, även om jag blir vuxen någon gång! kram!!!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!