onsdag 20 juni 2012

out of order...

aka Syntax error... typ... min jobbdator fick virus igår... eller vad nu det kan ha varit... jag vet inte... sånt ska bara funka... fick lämnat ner den till företaget som sköter om våra datorer med förhoppning om att våran Alex kunde fixa den snabbt, smidigt och enkelt...

Kändes lite som när han i Macken ringer hem till sin fru och beklagar sig för att vattenpumpen gått sönder... det var nära på att jag sjöng den för killarna på dataföretaget... men så kom jag på att man vet aldrig med såna där... de kanske inte skulle uppskatta sång på det viset... eller rättare sagt, jag fegade ur!!!Trodde jag skulle få hämta min dator imorse, men nä, det var tydligen längre konvalescens än vad jag trodde... så jag har idag suttit vid en stationär harv vi har på jobbet enbart för att föra över fotografier från kameran till servern... inte direkt någon ergonomisk placering eller så att tala om alltså... jag saknar min dator... ska aldrig mer skälla på den!

I övrigt är det bra med mig! Tackar som frågar! Är lite sådär uppmärksamhetstörstande... det var fasligt va fort man blev en junkie... abstinensen har redan infunnit sig... tankarna far som ping pong bollar på speed och hade jag inte vetat bättre så hade jag skickat ett tomt sms för länge sen... kan väl inte hjälpa om min telefon helt plötsligt fick Tourettes??? Men jag vet bättre... jag har karaktär och grace... eller har jag det?! Vi får se vart det leder... jag har ingen aning...

Hur har du det idag? Det är ju ändå onsdag!!! Något roligt du vill delge? Kom igen bare, kommentarsfältet är all yours!!! Go Bananas!!

2 kommentarer:

 1. Haft en sjukt lång arbetsdag - 17 timmar. Men garvat en hel del! Nu är jag så trött att jag tvivlar på att jag hittar till sovrummet... Men, men... Och jag FATTAR din frustration med datorn! Hujedamig!!!
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. 17 timmar!!! är du galen människa! Jag hade varit helt slut efter 14... hur gick det med geografin? Hittade du rätt eller somnade du i soffan?! Ja, det är ju sånt som inte får hända, den ska ju bara fungera liksom!!! men jag fick städat skrivbordet lite istället! blev så bra så!
   kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!