tisdag 26 juni 2012

I just don't know what to do with myself?!

jag känner mig busig idag... känner att jag har något bakom örat som kan vara en räv... men jag vet inte var jag ska göra av allt det där... det busiga... eller hur jag ska göra av det heller... får försöka stilla mig och bara liksom förtränga busigheten...

fast det är svårt... det är som att inte sjunga med i en sång, typ... omöjligt! Fast idag är det mer sådär att jag skulle kunna ställa mig och bara ta ton tror jag... lite sådär spontant... konstig känsla... var kom den ifrån?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!