måndag 11 juni 2012

alltså, vad är det som händer??!!

Jag, jag, JAG, sitter och tittat på fotbolls-EM!!! Det har inte hänt tidigare tror jag, att jag valt, helt på egen hand, att ha på en fotbollsmatch... Alla andra i vårt avlånga land verkar sitta och kolla...Ukraina-Sverige... jag är inte ett dugg intresserad... avskyr sånt här... fast jag gråter när de sjunger nationalsången och jag tycker det är jäkligt mäktigt... och jo, om de vinner så gråter jag säkert då med... sådan är jag... MEN det är ju så långtråkigt... varför måste de spela såååå länge??? 2x10min vore väl lagom?! Effektivisera lite liksom! Det gör man ju överallt annars... varför inte inom idrott?!

Hur som helst, jag kollar egentligen inte så mycket, men jag tycker det är mysigt att lyssna på Glenn Strömberg... han är söt... och sedan är det såååå värt det, alla minuterna emellan, varje gång de visa Olof Mellberg... muhlenemuhlenehaa... typ... lite så man glömmer att man avskyr att kolla på när andra idrottar faktiskt... lite "vad gör de sa du?!"-känsla varje gång hans skäggiga ansikte glimrar förbi i rutan...

bilden är lånad... tyvärr... hade ju inte gjort ont att fått ta den själv... med sin iphone...
det hade nämligen måst betyda att man stod jäkligt nära när man tog bilden!

Han är ju inte ful direkt!!!

2 kommentarer:

  1. :-D Hahaha! Kul att läsa om Mellberg. Jag brukar vara ensam om den uppfattningen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. What, hur är det möjligt?! Har folk tittat ordentligt??!! Han är ju så söt att man får hål i tänderna!!! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!