fredag 15 juni 2012

Nu är jag så trött va!

och lite uppspelt och euforisk samtidigt... det kommar alltså, med stor sannolikhet att bli svårt att sova inatt... eller inte att sova, men att somna kan komma att bli en utmaning...

så himla roligt! Och lite svårt ibland.... när man inte riktigt kan melodin och vet vilken låt det är, då är det inte busenkelt kan jag meddela!!! Men vi har spelat igenom ganska många låtar jag kan också... och de jag inte kan lär jag ju mig! Tamburinen var mer aktiv idag också... riktigt, riktigt roligt... det känns bra att man känner sig mer varm i kläderna, att man vågar mer och öser mer... som man ju tydligen ska göra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!