tisdag 19 juni 2012

2 steg från paradise

bytte skiva i bilen idag... förstår inte var min första 2 steg-skiva tagit vägen... fick ta och gå loss på min andra (deluxe-utgåvan jag råkade köpa också... en gång då jag gick helt bananas på alla Håkan-skivor som finns typ... ibland går jag helt bananas... när det gäller Håkan... ja, defenitivt bananas!)


Först måste jag säga att det var lite jobbigt... jag lyssnade väldigt mycket på denna skivan för ett och ett halvt år sedan, när jag mådde som allra sämst, när Håkan var en av ljusglimtarna i vardagen på ett mer aggressivt sätt på något vis... den känslan infann sig en smula... kanske för att det är lite upprört i livet just nu ändå... fast på ett annat sätt... men ändå...) men sedan gick känslan över till den där kvällen i september på Liseberg förra året... magiskt...

va konstigt det är ändå, att musik ger så mycket känslor... att så mycket kommer tillbaks till en bara för att man hör en viss låt! Det konstiga i just det, när det gäller mig, är att jag är galet dålig på att komma ihåg vilken låt som spelades vid olika viktiga händelser i livet... då har jag bättre koll på vad man hade på sig... trivialt vetande helt enkelt!

2 steg från paradise... det känns som om det är ganska talande för var jag befinner mig i livet just nu... så nära men ändå så långt borta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!