måndag 18 juni 2012

"jag trodde det var uppenbart!"

Det är farao inte mycket som är uppenbart, eller har varit... jag har ingen aning... fladdrar runt och stöter emot, tänker om, tänker till... funderar och grubblar... har jag missat något? Kan man ha så fel som jag tydligen har haft? Eller har jag det egentligen?

Det jag trodde var uppenbart och enkelt visade sig vara helt och hållet det motsatta, uppenbarligen... eller?! Vad är det som händer liksom?!

Någonstans mitt i allt grubblande, som, jag vet, inte leder någon vart, så egentligen är det helt fullständigt och extra allt otroligt meningslöst att hålla på med det... så bör man nog andas också... jag ska göra det, snart... men inte nu...nu har jag fullt sjå med att bita ihop... rida ut känslostormen utan att kräkas... Andas kan jag göra imorgon... eller en annan dag...

blev du inte klokare? Nä, jag tänkte väl det... välkommen till min lilla del av världen!
Puss på dig med!

4 kommentarer:

 1. Nej, den här gången hängde jag inte med... ;-)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, då är vi två!!! Fast jag tror att medhänget, eller det som vi inte gör, är olika... men antagligen lika förvirrat! =)
   kram!!!

   Radera
  2. Maila.nu /F

   Radera
  3. Consider it done! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!