tisdag 19 juni 2012

Saknade till havs...

ja, jag vet, vissa av er hatar när jag gör såhär... liksom låtar Håkan Hellström gästblogga ett helt inlägg, typ... men jag älskar när det händer... älskar att låta de där kloka, lite underfundiga och sagolikt vackra texterna fylla skärmen... så du får stå ut... eller hoppa över det... men gärna återkomma och hoppas på bättre tur nästa gång... såpass har jag lärt mig att det inte går att köra alltför mycket Håkan-tema iallafall... vilket iofs, för mig, känns konstigt... men det ska ju kännas bra för alla!

Som att klämma på den där ergonomiska gelekudden som funkar som handledsstöd som finns på en del musmattor, typ... det är ju rätt gött faktiskt!


..."Jag orkar inte fly längre
Det är andra som rusar nu
Och det är för dem jag sjunger det här ikväll
Jag stod med ryggen mot väggen när jag träffade dig
Först böjde den sig och sen rämna den
Ja, även fuck ups har ett val de gör
Och rätten att ge upp för nån
Är den sista rätt man har

Vi två är saknade till havs
Och vågorna de kraschar över dig och mig
Vi två är saknade till havs
Vi tar oss upp en vacker dag, du och jag"...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!