fredag 29 juni 2012

Good morning to you too!

en semesterdag och jag sätter klockan på tidigt så in i vassen... men ska man på spa så ska man... har man inte packat så har man inte och ja, jag drabbas av båda punkterna...

vaknade, som sig bör eftersom jag gick och la mig där, i min säng i Stenhålt, den jag sover som en prinsessa på prozac i, du vet! Så jäkla gott va! Skulle kunna sova länge, länge till, men då kommer vi inte komma iväg i tid befarar jag... vore ju dumt!

men vad fasen packar man för en weekend med spa, stadsstros, eventuell galej, ömsom sol ömsom regn... och i samma anda ömsom vin ömsom vatten? Jag vill säga shorts, linnen, bikini och höga klackar, men något säger mig att jag kommer att frysa... + att mina ben, efter midsommar, ser ut som en 7årings med vattenkoppor... röda prickar farao överallt... prickigt är iofs trendigt men jag tror inte det ska vara på detta sättet...


om en dryg timma avgår vi Stenhålt för att hämta Linda vid bussen och sedan fortsätta mot Strömstad... hoppas den  lilla söta staden visar sig från sin allra bästa sida i helgen! I'll keep you posted!

Under tiden kan du väl berätta om dina planer för helgen?!



Denna hade jag btw på mig igår igen, min älskade stora tröja som fungerar mer som ett tält än något annat... helt underbar... hade tights till dock... vill inte gå så bar på jobbet... detta är en gammal bild, glömde att ta en igår... det jag ville säga med den  är att jag är så glad att det är sommar igen så jag kan använda den!!! Och att hade jag kunnat så hade jag nog haft den varje dag! Åh va glad du blev nu, att du fick veta... för som du har undrat tänkte jag! 

1 kommentar:

  1. Den som inte är inte intresserad kan dra! :)
    Hoppas att du får en kanonhelg och prickiga ben är sommarben - show them!

    Jag ska ut på dubbeldejt med PP, Kattis och Fredde ikväll.
    Imorgon ska vi måla vardagsrummet och på söndag ska jag jobba.
    Sedan har jag också semester! :)

    Kram!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!