söndag 17 juni 2012

Vad hände med den här helgen?!

Storartade planer... bara tre av dem genomfördes... jag vet inte om jag tycker att det är helt okej... särskilt inte som två av de andra planerna var av mer socialt slag... jag som behöver socialt inslag i livet skall ju kanske inte bojkotta sådant för att jag är lite trött?! Vad hände med "bit ihop och kom igen nu!"... vad hände med dansa ... pausa...??? Jag bara pausade... eller nä... det stämmer ju inte iofs... i fredags dansade jag så att jag idag, söndag, vaknar med träningsvärk i fötterna!!! Från alla skutt och hopp jag tvingar mig göra tror jag...

Fruhippan i fredags var ju faktiskt viktigaste grejen på hela helgen!!! Så roligt och galet lyckat att det liksom tog udden av allt annat...efter det har jag bara fått gjort två av de grejerna jag hade tänkt... gått till osteopaten och tvättat... glammigt så det förslår... mitt mest sociala inslag denna dagen var i övrigt när jag var och handlade på Maxi förut idag... joråsåatte... ja, jag har ju pratat lite i telefon också såklart... vridit och vänt... knådat och knäckt... man skulle kunna tro att hela det ämnet också varit hos osteopaten!


Vet att det inte är snyggt att visa sin tvätt offentligt, men det gäller väl mest smutstvätt??? Denna är ren, jag lovar!!! och inte ens torr än!

2 kommentarer:

 1. Men vänta nu....VAR INTE TOKMYSHÄNG MED SNYGGO FIA, nog så socialt tycker du...?
  Nja, eller vid närmare eftertanke så var jag ju inte så social i lördags...alls faktiskt!
  Men mysigt tycker jag nog att det var i alla fall! Och kan faktiskt tänka mig att göra om det... Puss på sig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jojojo!!! men det var inget jag hade förväntat mig att få den stora äran att göra, inget jag hade planerat!!! men nog så mysigt och socialt!!! Du var görsnygg, och ja, det var jättemysigt!!! Jag vill också göra om!!! puss på du!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!