tisdag 19 juni 2012

kompetens...

Smaka på ordet... det är ganska gott faktiskt... och kanske något av det mest sexiga som finns... kompetens och utstrålning... gärna i kombination med en lagom snygg kropp, ett leende som kan smälta Antarktis och glittriga ögon... glittriga ögon kanske är ännu mer sexigt... för att inte tala om smilgropar... jösses... och självdistans... och humor... ja...

och då, när man besitter allt det där, då räcker det ju faktiskt med ett leende, en glittrig blick och ja... någon viss utstrålning och mysighet... då är det ju liksom bara mmmmmm.... smaskens!

Hur jag kan vara så säker?! Ja du... ibland vet man bara... andra gånger inte... men det kan vara ganska mysigt ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!