söndag 17 juni 2012

Jag finner bara en bra grej...

med filmen Thelma & Louise... EN bra grej med en film som rosats, höjts till skyarna och som anses vara en av vår tids klassiker... jag är ledsen, men jag ser det verkligen inte, vad som är så fantastiskt med just denna filmen... förstår inte grejen, hypen... varför den blev så haussad... förrän han kliver in... framför allt då när han  de befinner sig på motellet... lite tantsnuskvarning ja! Men farao va snygg han är! (bilderna är lånade)


I övrigt, som sagt, så förstår jag inte... men det behöver man ju inte alltid göra heller...

4 kommentarer:

 1. Jag älskar den filmen!! Tycker den är underbar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va härligt! Det är viktigt med såna där filmer som man verkligen älskar!!! Tur att smaken får vara olika!!! =) Jag tycker också den är underbar... i de där minuterna när Brad är med! =)

   Radera
 2. TANT-snusk....? Är inte Brad Pitt äldre än oss, eller hur menar du? Hihi! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte hur jag menade faktiskt... kanske var det för att förmildra det faktum att jag satt och dreglade i soffan... men då, när filmen spelades in var han väl inte så gammal? Fast nästan så ung som vi ändå... haha, jag har ingen aning. snygg är han iallafall!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!