torsdag 7 juni 2012

"Nu känns det bra, nu när du är här!!!"

Varför fan säger man en sådan sak om man inte menar något med det?! Eller vad fan menar man med det??!!

Om jag ser till mig själv så skulle jag bara säga en sådan sak till (typ...det finns självklart undantag!)

1. Någon av mina nära vänner/familj
2. En kirurg om jag låg inför ett kirurgiskt ingrepp
3. Någon jag ville se till att "plocka hem"/stötte på/flirtade med på ett ytterst tydligt sätt
4. Någon som kom och hittade mig om jag hade gått vilse

men det kanske bara är jag... folk i allmänhet kanske är sådär rara mot gemene man faktiskt! Förlåt mig isåfall, om jag misstolkat eller så... framför allt borde man kanske be om ursäkt för att man kanske verkar dryg och bitter eftersom man inte säger sådant till kreti och pleti...

2 kommentarer:

  1. Nej, så där får man inte säga om man inte menar det. Jag avskyr människor som säger så utan att mena det. De är - förhoppningsvis - inte så många!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag håller med dig... men det är svårt att avsky en människa man vill ska mena vad han säger med just det där... blir så fel då! =P och svårt att inte tolka precis så som man vill tolka det! Lite mental curling där borstarna går för högvarv!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!