onsdag 13 juni 2012

jo, jag vet, det är inget nytt...

hann vägen om ett av vårt lands största turistattraktioner idag... och jag vet, vi har konstaterat det förut, men OM handla på Gekås vore en OS-gren så är det inte mig man skall skicka som vår stora guldsatsning!!!


Dagen har inneburit en smula frustration i bilkö, tre bra möten, en liten besvikelse men med ett rart tillvägagångssätt, så det är okej och ett riktigt roligt cykelpass på kvällen... jag är trött nu, har inte så många ord som jag skulle behöva och utöver det måste jag öva lite låtar inför morgondagens rep!!! Ska bli så roligt!

Vad jag shoppade??? Tre scarves, proteinbarer, deo och en fejk-orkidé att sätta i orkidéerna när de inte blommar! och jo, ja, en ansiktsscrub!

Hoppas din onsdag varit fantastisk! 

2 kommentarer:

 1. Gekås... Jag har slagit vad med min bror att aldrig åka dit... Hahaha!
  Min dag har varit fab. Men jag antar att vi är lika slut i luvan båda två, så jag säger god natt och kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. but why?!=) Kan iofs förstå dig... men det är ganska roligt ändå... samtidigt vill man ju inte förlora ett vad! Härligt med en fabulös dag!!! Hoppas du sov gott! kram kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!