onsdag 27 juni 2012

idag är det illa!!!

vaknade inte alls så pigg och käck som jag hade hoppats på idag... farao vet om jag har gjort det än faktiskt, vaknat alltså... djupa kuddmärken i ansiktet och en sån där yrighet som inte kan botas med annat än mera sömn egentligen... men det hinner man ju inte alltid... sova klart...

duschade länge och väl, för att få bort alla tecken av sovandet... försökte sminka igen de sista spåren, de som inte ens en långdusch råder bot på... "skuttar" runt i badrummet, väntar på att plattången skall vara varm nog för att ha en chans mot mitt självfall och jo, ja, under tiden så fönar jag självklart håret också... då, när jag sitter där, på hallgolvet, iförd endast min arma lekamen, med hårtorken i ena handen, hårborsten i den andra och en kalufs åt alla håll, då ringer det på dörren...

... på med morgonrock, borsta undan den stora mängden hår som hänger fram i ansiktet... öppnar och möts av en rörmokargubbe som säger att:

- den svarta morrisen som står på parkerngen, är den din?!
- Jo, ja, det är den ju...
- kan du flytta på den för vi ska köra in med spolbilen där? (vi håller på att greja en grej med avloppet i fastigheten)
- Javisst, hinner jag få ta på mig lite kläder först kanske!? (kände inte för att springa ut i morgonrocken faktiskt)
- hmmm...

han lät sådär glad... jag insåg att det inte fanns tid och rum för mer frisyrfix än den jag redan hunnit med, insåg att det smidigaste, för alla parter vore om jag slet åt mig kläder, drog håret i ordning någotsånär och flyttade den där svarta morrisen (minin) direkt till jobbet... så ja, idag är det sådär illa igen... Anki Bagger är antagligen grön av avund någonstans och jag kutar runt med en frisyr som försöker fungera som en charad-lek som försöker bokstavera "sju sjösjuka sjömän"... eller iallafall alla S-en... fusk tror jag minsann det kallas!


Hur har du det en onsdag som denna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!