söndag 10 juni 2012

Vems ben har jag då?!

Nu ska det väck!!! Mitt onda i nacken-armen-fingrarna that is... blev tipsad av en vän att gå till en osteopat som hon gått till själv... Sagt och gjort, och eftersom denna just kunde ta emot på helger så åkte jag dit idag... blev utfrågad, granskad, knådad, klämd, vridd, knäckt och böjd hit och dit...

tydligen har jag en ganska rak ryggrad, på ställen där man inte riktigt tycker att den skall vara så rak... från sidan sett... och jodå, man kunde nog ganska lätt förstå varifrån den där ischias-känslan kom ifrån... man är ju inte direkt unik på det viset... men det ska nog gå att rätta till... känns bra!

Men sedan sa hon en grej som jag blev helt förbryllad över... fast som, om det är så att man kan göra något åt det så skulle jag bli väldigt glad! Tänk dig följande scenario:

Jag står i bara trosor och bh (svart till färgen för dig som behöver mer info... nej, nej, inte string... boxer!!!). Rakt upp och ner på golvet, försöker andas normalt och inte hålla in magen sådär automatiskt som man annars gärna gör i just den situationen... men du förstår ju säkert själv att jag blir väldigt, väldigt, väldigt förvånad när hon säger att "din överkropp är verkligen vältränad... sådär top notch vältränad... men dina ben ser inte ut att höra ihop med din överkropp... de är inte alls så vältränade och har inte alls samma nyans!!!"... men jag är ju spinninginstruktör för bövelen!!! Är det något jag tränar mycket så är det ju benen!!! Överkroppen får ju ta "skrapet" av eventuell träning som blir tillkastat den!!! Hur är det möjligt?! Sedan är jag ju den första att vilja ändra något på mina ben, hade varit värre nästan om hon hade sagt tvärt om! Hon menar på att det antagligen sitter någon blockering i bäckenet som gör att det inte blir helt rätt... vilket förklarar en hel del... varför jag blir så stabbig om benen när jag flyger tex. osv. Om det går att göra något åt, OM jag kan få "nya" ben, då vill jag ha sådana som Jennifer Aniston!!! För de jag har, de kan jag mycket väl tänka mig att byta ut!!! Går det att ordna tro?!

lånad bild

10 kommentarer:

 1. Du måste visa din kropp noggrant nu så jag kan se om det hon säger stämmer. Å svara på mailet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahahahahaha, du är rolig du!! =D

   Radera
 2. Det måste hon inte alls!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är sant, jag ska bespara er det! =)

   Radera
 3. HAHAHA! Underbart! Som sagt, en typisk Erika-kommentar!! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha! Ja, hon var fröjdig! Och jag blev inte lite så förvånad just när hon sa det! =) tack för tipset!!!
   kram!

   Radera
 4. Vad, har du stubbar till ben? Det tycker jag mig inte ha sett när jag sett bilder på dig. Men märkligt fenomen det håller jag med om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja det är inte långt ifrån... en kortis som jag har inte så mycket att spela på förrän det blir stubbar! =) men det vore ju kalas om man kunde göra något åt dem!!!

   Radera
 5. Hur ska vi annars kunna uttala oss i frågan??? Haha! ;-))
  Nädå... Men såna där Aniston-ben hade jag kunnat tänka mig också. Nice!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ni får förlita er på att hon, med sin utbildning, har rätt! =) Ja, hon har galet snygga ben, sådär lagom liksom, lite former och ändå slanka! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!