torsdag 14 juni 2012

du va sötare än dom men jag slängde bort dig igen, jag slängde bort nån slags vänÄlskar, ja, jag älskar verkligen denna låten... helt ljuvlig... den räddade min bilköstart på den här dagen kan man lätt säga! Hade först tänkt att använda raderna "om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt" som rubrik... men så kom jag på att då kan jag ju framstå som ett lättligg... det är ju inte meningen... inte alls faktiskt... man vill ju inte framstå som ett svårligg heller... eller??? men ja, den gyllene medelvägen vore väl bra kanske?! Vad vet jag... beror ju vem som läser detta iofs... men det är ju inte lätt att veta... inte heller lätt att veta hur man uppfattas...

På tal om att uppfattas, när jag pluggade på IHM för en herrans massa år sedan (om herrans massa är sju) så fick jag höra att några hade suttit och pratat om oss andra i klassen och fått för sig att jag skulle vara någon lycksökerska, typ sol&vårare... Vad tror du?! Är det ett intryck jag ger? Vad ger man för intryck egentligen??? Tänk om man skickar ut en massa signaler man inte har en aning om att man skickar ut!!! Any in particular du vill informera mig om?!

Kan ju meddela att jag hellre framstår som ett lättligg än sol&vårare... om man nu ska gradera helvetet menar jag!


4 kommentarer:

 1. Varken lättligg eller sol&vårare i mina ögon. Absolut inte! Nä, en glad, positiv, inspirerande, intensiv, ifrågasättande, fundersam, vänlig vän är ord och känslor som kommer spontant när jag läser din blogg.
  Sen lägger jag till ord utifrån de bilder jag sett på dig, snygg och vältränad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk om man kunde bli sedd med dina ögon alltid!!! Tack för jättefina ord!! Du är ju för rar! =)
   kram!

   Radera
 2. Människor har så mycket förutfattade mening om allt och alla... Jävla skvallerkärringar (ja, för tyvärr är det ofta tjejer som pratar illa om andra tjejer).
  Nu har jag ju bara träffat dig via bloggen, men du verkar jättehärlig!! :-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det så, tyvärr är man väl kanske sällan ett undantag... fast jag försöker tänka på att inte dömma folk!!! I detta fallet var det faktiskt några killar som hade sagt det där om Sol&Vårare... men även killar kan ju vara skvallerkärringar! Skvallerkärring är nog ett ganska könneutralt ord egentligen! Tack, söta du, detsamma! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!