onsdag 6 juni 2012

I'm on fire!!!

Wow, efter cykelpasset höll jag helt på att ge upp om någon egen träning, men så kom jag på att jag iallafall skulle utsätta mig för 15min på crosstrainern... sagt och gjort... där stod jag och trampade och vevade... axeln var inte jättenöjd, men jag struntade i att lyssna på den faktiskt, istället förbannade jag det facto att jag inte har någon bra spotify-lista att träna till!!! En annan sak som irriterade mig mer än att axeln brottades med mig var att det på löpbandet bredvid stod en tjej och hängde på handtagen medan hon gick... axlarna liksom dansade fram vid örsnibbarna på henne... något som instruktören i mig har väldigt svårt för att se... nu hade jag inte min instruktörsväst på mig så jag lät henne hållas... och hoppas innerligt att hennes axlar inte kommer att få beständiga  men av hennes träning!

Vet inte om det är henne jag har att tacka för vad som hände sedan faktiskt... kan vara så... jag ställde mig nämligen på ett löpband och sprang i 17min!!! Ta mig hoppsan och dra mig baklänges!!! Något liknande har inte hänt på flera månader, mig veterligen iallafall... och det tycker man ju ändå att jag borde vara medveten om!Hade bestämt mig för 15min när jag klev upp... och de första 10 gick ganska lätt, de kommande fem var en evig känsla av "är det slut snart?" och ja, de sista två, bonusminuterna... ren jävla viljestyrka... inser ju att jag måste börja variera min träning om det ska bli några resultat... detta kan nog vara en av variationerna!

Sedan kom jag på att jag ju funderat lite på en låt att stoppa in i ett pass och jo, det kanske skulle vara bra att testa den i olika format och mixningar för att se vilken som fungerar bäst... sagt och gjort, in i cykelsalen igen, pjäxa på sig och leta fram en söklista på Spotify... rättså mysigt faktiskt, att köra igenom lite låtar och testa vad som funkar, vad som inte funkar osv... brukar inte jobba så utan går oftast mest bara på känsla och trampar i luften hemma i soffan... men detta är ju ett lite mer "hands-on" sätt att göra det på!

så, 90min senare, nöjd och glad med dagens träningsdos sitter jag nu och behöver din hjälp med att fixa en riktigt suverän träningslåtlista!!! bring it on, give it to me... vilken är den absolut bästa låten att träna till?!


Denna, och Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg visade sig vara mina dagens två höjdpunktslåtar... 

2 kommentarer:

  1. Men shit kvinna - vad duktig du är!

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag har inte gjort så mycket annan nytta... källsorteringsskräpet står tex. fortfarande i flera påsar (sorterat dock) i köket... bara väntar på att hamna i källsorteringsstationen! Det gäller att prioritera... jag prioriterade tydligen träning idag! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!