måndag 11 juni 2012

ojoj...

insåg just att jag glömt äta frukost idag... hur farao är det möjligt?! ja, jag vet inte... men nu är det ju så nära lunch att det inte är värt att proppa i sig något nu... då orkar jag inte min braklunch bestående av proteindrink ju!

En annan grej som är lite oj oj... och som jag inte heller kan förstå hur det hände, men det är helt okej att skratta åt... jag har råkat ta på mig två olika par skor idag... ja, jag vet... upptäckte det först när jag var på jobbet och tyckte det var konstigt att det bara var en av skorna som *klapprade* mot parketten... (svarta ballerinaskor båda två, men ändå...)

joråsåatte...

6 kommentarer:

 1. Hahaha...Som det kan bli!! Tur att det är två så lika skor annars hade jag nog börjat bli lite orolig! Kramisar Mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja det är inte klokt! Vad fan hände liksom!? Jag är faktiskt lite orolig... men bara lite! brukar inte ha så här mycket nollkoll!!! tror jag! =) kram kram

   Radera
 2. Det var nog fö att du missade frukosten :)

  Var rädd om dig och ät ordentligt! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. men skorna tog jag ju fel på INNAN frukosten... det var inte mycket som blev rätt idag kan jag säga... deltagarna på kvällens pass fick en sån där go "hej och hå- här blandar vi ordföljden-instruktör" idag... ja, så där var det väl kanske inte någon större skillnad egentligen nä!

   Tack detsamma!
   kram kram!

   Radera
 3. Hahaha! Hur lyckades du med SKORNA?? :-D
  Jag tyckte också mina lät annorlunda idag och märkte att den ena klacken (den lilla fyrkanten på klacken alltså) hade lossnat. Inte lika "grovt" fel som dig i alla fall. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag vet inte riktigt hur det gick till... hade en massa par skor i en stor hög innanför dörren... varav två par svarta ballerina... fick väl på mig en av varje och tänkte inte mer på det... =)förrän jag kände mig helt skev och klappret uteblev vid vänstersteg! =)

   Men det där med klacken, det är ju inte ens ditt eget fel!!! DU verkar ha alla hästar hemma!!! Helt klart, av dig och mig är du den skarpaste kniven i lådan! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!