söndag 24 juni 2012

En midsommarnattsdröm

... Att man ska lägga sju sorters blommor under kudden och drömma om den man ska leva resten av livet med, det är väl något alla tjejer i vårt avlånga land roat sig med någon midsommar i sitt liv iallafall... när jag var liten brukade jag gå in ganska hårt för det där... men jag tror aldrig jag kommit ihåg vem jag har drömt om...

i år hade jag faktiskt tänkt plocka blommor och lägga under kudden... se om det kanske kunde dyka upp någon snygg man i drömmen väl värd att minnas typ... men tösen var inte så inställd på blomplockning vid sänggång... dock på bloggskrivande... ni förstår ju själva hur jag prioriterar!

En annan grej jag tydligen prioriterade bort i fredags var att föreviga stunderna... en sanning med viss modifikation iofs... men den bild jag tog är väl sådär kan jag tycka!


Ville väl liksom förtydliga det brillianta i att dra upp klänningen (och fästa lite sådär chict i troskanten) så att det var lättare att dansa mer yvigt... ibland är det så man får skämmas... då har jag oftast inte vett till just det iofs, så det är inte så stor skada skedd... och jag minns tydligt att jag då tyckte att det var helt jäkla supersmart!!! Sådant minns jag, men skulle jag ha drömt om "prince charming på en vit springare" så har jag inte en aning!

Note to self: SJU sorters blommor nästa år, SJU!

4 kommentarer:

 1. Jo det gäller ju att ha prioriteringsordningen klar för sig.

  Vet du, jag vet faktiskt att det där med blommorna fungerar. Jag drömde om min nuvarande sambo innan vi blev tillsammans! Visserligen var jag vansinnigt förälskad i honom och det kanske kan ha spelat in men likväl så drömde jag om honom med sju blommor under kudden! Nu har vi hunnit fira 10-års jubileum!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, jag ska skriva en lista till nästa år, helt klart... OM det inte har löst sig tills dess då förståss... isåfall behövs ju ingen lista... håll tummarna för att det inte behövs helt enkelt!

   Men va gulligt!!! Åh, det är så mysigt med lyckliga händelser!!! Det ger lite hopp om framtiden liksom!!!

   kram!

   Radera
 2. Svar
  1. Tack detsamma!!! =) Man får göra så gott man kan känner jag! Ibland blir det bra, ibland blir det pannkaka!

   kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!