fredag 8 juni 2012

jag blir inte riktigt klok...

... och det är ju synd att säga att nivån var så väldigt hög från början så ja... botten är nära nu! Kanske iallafall... jag har inget bra lokalsinne heller så jag vet faktiskt inte så noga...

PÅ VAD??!!! kanske du undrar... ja du, undra på bare... det undrar jag med! Det har velats och analyserats... vridits och vänts på det sista så jag blir helt tokig... och lite glad... och lite arg... och lite pirrig... och lite ledsen... och lite upprymd... och lite paff... allt på en och samma gång i en enda hiskerlig sörja... det hintas hit och det komplimangas dit... det finns liksom ingen hejd på allt sammelsurium man kan tänkas...

och visst, jag kanske borde sätta ner foten och ryta till på skarpen... men nä, det kommer nog inte att hända... för jag trivs i denna sörjan också... den gör mig levande på något vis... och jag ler mer, större, oftare än jag gjort på länge... jag känner mer, större och oftare än jag gjort på länge... sånt är inte fy skam!!! För även om det inte blev just som man hade tänkt sig och hoppats på, så kan ju det som det blev just nu vara bra ändå... för nu iallafall... men något klokare, det blir jag inte på det!


2 kommentarer:

 1. Inte jag heller!!!
  Blir klok alltså, mer frustrerad kan man nog säga...
  Men att känna sig levande och ha pirr i magen är nog kanske bättre, eller!?
  Jag hoppas i alla fall att alla känslor blir bra till slut, samlas och enas om en fantastisk, underbar känsla som stannar där inne i din mage..
  Älskar dig en massa! Puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack mitt hjärta! För att du finns, stöttar, analyserar och älskar mig fastän jag är helt hopplös!
   Jag älskar dig en massa också! puss!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!