onsdag 27 juni 2012

om att inte få ihop det...

.... mina nära vänner vet att jag inte riktigt får ihop mycket här i livet just nu... hintar och beteende som inte går ihop med hur allt ter sig... jag vet inte riktigt vad jag ska tro, blir helt förvirrad (mer alltså... jo, det var tydligen möjligt, det finns många grader i helvetet!) ... tror för mycket... tror för lite... tror rätt... tror fel... blir helt jävla överrumplad och ja, har ingen aning helt enkelt... men men, det har jag börjat lära mig att leva med... står ut ett tag till och försöker se charmen i det hela... lite som tvåårstrots för utomstående... typ... eller kanske inte alls... jag vet inte...

MEN det var inte det jag skulle komma till... inte idag... idag tänkte jag vrida på fenomenet tid... och framför allt brist på den... jag har en massa saker jag vill göra, men jag får det inte att gå ihop sig... saker krockar med varandra, ligger samtidigt... nej, nej, sakerna ligger inte med varandra!!! Men skulle de göra det så är det ju bra om liggandet sker samtidigt för annars blir det ju inte så mycket legat alls... typ... förlåt... bara i helgen har jag tre grejer jag skulle vilja vara med på... men det går inte för den av de tre grejerna jag ska göra sträcker sig från fredag till söndag... det är svårt att vara på två ställen samtidigt... inte omöjligt, men svårt som vi brukar säga...

nästa vecka är det samma sak... jag har något inplanerat varje kväll och skulle vilja göra en annan grej varje kväll också... på onsdag är det åter igen tre grejer som lockar... jag blir knäpp!! Kan man sluta lägga alla roliga grejer på samma tid? Eller om man nu envisas med att göra det, kan man inte se till så att det finns en rimlig chans att kunna springa emellan!?

Så nu sitter jag här och klagar... jag som annars brukar klaga på att det aldrig händer något roligt... jag är för bedrövlig... det är änna så jag skäms... men bara lite... mer har jag inte vett till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!