fredag 8 juni 2012

Har jag sagt att jag gillar randigt?!

Nä, jag tänkte väl det! Eller så har du listat ut det ändå kanske??? jag gillar iallafall randigt... väldigt mycket gillar jag randigt... nästan så det går överstyr... nästan så man tänker att någon gång kommer ränderna att gå ur... någon gång kommer ränderna att ta slut... men det är ju det som är det fina med ränder just... de gör inte det... går ur alltså!

Igår köpte finaste vännen ett par randiga shorts och tipsade mig om dessa... idag var jag och besökte samma kedja och köpte mig ett par egna... + några randiga linnen... så man inte har för få liksom! Favoritranden är blå/vit... och då är det blått som i marinblått... fast jag är ganska liberal... men ändå nogrann...Så himla nöjd med dagens randiga skörd!!! (allt från Stadium)
Skepp o'hoj seglarvänner!!! 

4 kommentarer:

 1. Fin du är! Har du gått ner i vikt? Ser riktigt smal ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta!! Ja lite kanske, men bara något kilo eller två! Det är nog ränderna som förvillar! =) kram!

   Radera
 2. Gillar också randigt väldans mycke´!

  Kvällskram!

  SvaraRadera
 3. Skit oxå, var det så shortsen ska sitta!!
  Väldigt, väldigt fin vän jag har...

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!