fredag 8 juni 2012

vet inte varför det blev så här...

men jag vaknade hiskerligt sent till och med för att vara jag idag... man kan säga att jag försov mig, utan att ens rucka på sanningen kan man säga det!

Proteinbar i bilen är också frukost... om än på ett annat sätt! Fast det visade sig, när jag kom fram att den inte hade behövts... Anna bjöd på smarriga cupcakes med rosa smafs uppepå och för att göra det goda ännu godare, en stor klick nutella inuti... man kan säga att jag är mätt nu... på gränsen till obehagligt mätt faktiskt...

Hade det bara blivit en morgonpromenad, som tänkt, så hade det kanske inte känts lika stockproppmätt i hela kroppen nu... men nä, någon morgonpromenad blev det inte idag... och lite för att rättfärdiga detta misstänker jag så valde mitt undermedvetna (måste det vara för jag gjorde det inte medvetet iallafall... iallafall inte vad jag vet...typ?!) att damma av en del av en gammal dikt av Gustaf Fröding... (händer inte varje dag kan jag lova!)

Men strunt är strunt och snus är snus,
om ock i gyllne dosor,
och rosor i ett sprucket krus
är ändå alltid rosor.


Och jag vet faktiskt inte vad det skulle göra för skillnad... men den fastnade så starkt att jag tänkte att det var likasåbäst att dela med sig av den... joråsåatte...

2 kommentarer:

  1. Vilken lyx med så fint fika till frukost!! Njut av dagen. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, absolut!!! Tack detsamma! Det ska jag göra!! Och tack för din fina kommentar igår!!! kram

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!