torsdag 7 juni 2012

anar oråd...

Idag när jag åkte till jobbet så blev jag nästan mörkrädd... jag sjöng inte med en enda gång på hela vägen... 30min nästan och en massa Håkan Hellström och jag sitter helt tyst... på riktigt, vad är det som händer?!? Detta kan inte vara bra! Jag känner inte igen mig själv!

Diagnos?! Anyone?!

4 kommentarer:

 1. Ibland är man inte på g helt enkelt! Ta och gör något för dig själv ikväll. Mys med lite choklad, eller ta ett skönt bad. Hoppas känslan är övergående!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu är det för mycket som inte riktigt landar, för mycket tankar och för trevlig hamster som inte är min... det tar på krafterna... tyvärr är det när jag gör saker själv som jag blir nere... men tanken är god! kram!

   Radera
 2. Stummus häpnus? Inget allvarligt. Tar lite tid att komma över, men sen när du kommit över det sjunger du mer och högre än någonsin! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan vara så... Känner inte igen det till namnet, men det kan bero på att du använder latinska termer! =) Själv är jag lite rädd att det är så att det är så mycket som snurrar att jag är rädd att börja rota för mycket just nu... men jag hoppas på en lättare släng av Stummus Häpnus... =)
   kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!