söndag 17 juni 2012

knäckt...

knådad... vridd och vänd... skratt och smärta... andas in, håll andan... andas ut... ibland skulle man kunna tänka att en profylaxkurs ändå kanske hade suttit fint... vet att dessa oftast förknippas med barnafödande och nej nej, det är inga barn på G, men jädrar va ont det gjorde ibland när hon hittade gottigheter att jobba med... osteopaten alltså... jag har varit där nu på morgonen. hur grymt som helst, på ett bra sätt!

Nu ska jag inte dit på två veckor... men jag har fått ett par stretchövningar att göra hemma... denna är snyggast tycker jag! Den sträcker ut ryggraden uppe i bröstkorgen, typ... något jag behöver tydligen...


Fasiken va graciös man känner sig!!

4 kommentarer:

 1. Så vig är inte jag direkt.. /F

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, nä inte jag heller kan jag meddela, man kan tro att det är ett montage! galet jobbigt att slänga ut handen till datorn för att knäppa kort!

   Radera
 2. Sjukt snyggt!! Lite cirkus på nåt sätt.... =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, precis så tänkte jag... cirkus... =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!