söndag 24 juni 2012

the scabbier side of me...

ja, faktiskt... midsommarfirande i dagarna tre blev det på något vis... eller egentligen inte... det blev två... men sedan middag hos mamma och pappa och jodå, jag är fortfarande kvar...stuck in Stenhålt kan man också kalla det... men det gör liksom inget... här trivs jag kanoners... det regnar ute och jag har bara tvätten som väntar på mig hemma... ibland är valet lätt... jag hinner tvätta fastän jag kommer hem om ett par timmar också!

Måste kanske handla också iofs... men det har jag gjort i värre outfit än såhär... i onsdags stövlade jag in där i träningskläder (tights, linne och zip-tröja och till det blå-vit-randiga kilklackssandaletter... en syn för gudarna kan jag meddela... väldigt blandat... inte boheme-chict direkt... inte sportigt heller helt igenom...) Nåväl... det klias och det rivs, nu tog regnet lite extra fart här mot taket utanför mitt fönster... what to do except for embrace life... typ...

Med en lätt dagenefterkänsla i hela kroppen... i frisyren framför allt och bett på benen som klias till förbannelse... somliga dagar får man vara glad för det lilla... idag är jag lite förundrad övar att myggen/knotten satt sig på rad och liksom skapat en replika av Orions bälte på benet på mig... det får man ändå säga är kreativt!

En annan grej som är lite kreativ, eller inte alls egentligen men jag ville hitta en koppling... är att jag läste morgondagens horoskop i GT idag... jag har inte tur i kärlek imorgon tydligen... "heller" tänkte jag fyllt i... men så kom jag på att det nog stämmer... och sedan slog det mig lite sådär också att hur fasiken kan de veta det??!! Däremot skulle jag tydligen bättre ekonomi och jo, lönen kommer ju imorgon så det stämmer ju det med! Fantastiskt ändå va de kan!!! Typ...

2 kommentarer:

  1. Oj oj myggbett ;) /F

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, ja alla har vi våra skoskav, jag har myggbett! Kan berätta att de inatt, lagom till jag var halvvägs att somna startade ett klieri sällan skådat! fick tillslut baddat på tandkräm för att få lite lindring... minty fresh! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!