lördag 30 juni 2012

tjejresa - dag 1

Kom upp till Strömstad vid elva... det regnade och hade sig, vi åkte till Nordby och shoppade lite... vad annars ska man göra när det regnar??? Jag hittade en jacka... praktiskt!

Sedan åkte vi in till Strömstad och strosade runt där... käkade middag och strosade lite till... så himla  mysigt! ingen shoppinglycka dock, men det kanske bara är bra!?

Checkade in på Strömstad Spa&Resort vid fem-halv sex och har nu avverkat ett par glas rosé, lite godis, lite  chips... lite rött vin och ja, lite ost och kex också faktisk... SPA betyder väl ändå... Spiritus Per Alcohol con sucre?!

Eller var det Spotify-Prit-Alvedon?! Det skulle det kunna vara, vi fastnade på vårat hotellrum, med spotify och vin... vin och spotify... välj ordningen själv... massa gamla godingar, skratt och "åh, denna är ju sååå bra!!!" imorgon ska vi spa-a på riktigt...2 kommentarer:

 1. Låter som en ganska bra start, trots regn och utebliven shoppinglycka. Med lite (mycket) rosé kan det ju bara inte bli fel!

  Spa-a på ordentligt i dag!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev en jättebra helg, och ibland är det ju bara gott med lite mediokert väder... då hinner man ju göra allt det där man inte vill bara för att det är fint väder! =)Ja, rosé är aldrig fel!!!

   kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!