fredag 8 juni 2012

Ischias???

Ischias, har jag fått beskivet för mig som smärta från ryggen, ner i benet som liksom strålar ut genom tårna och slutar en halvmeter framför någonstans... har även varit med om att kännt detta en gång... belive me, det var inte skönt... på något sätt... som tur var släppte det ganska snabbt med hjälp av stretch och omsorg...

nu känner jag samma sak... men i axeln, ut i armen och genom fingrarna!!! Känns inte alls så skönt som man kanske kan tro faktiskt! Jag har ringt och försökt få tag i någon som kan tänkas knåda rätt på detta, men utan direkt bra resultat... Någon som kännt av något liknande?

1 kommentar:

  1. Min arbetskollega hade samma symptom för bara några veckor sen och fick diagnos tennisarm (eller musarm eller vad det nu kallas). Inflammation/irritation i underarm/armbåge i alla fall.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!