torsdag 7 juni 2012

like a roller coaster ride...

jajamän!!! Här går det upp och ner, knappt så jag hinner med själv! Inte i alla hänseenden iallafall! Har verkligen världens bästa jobb i instruerandet... det är synd att man inte kan köra mycket, mycket fler pass!!! Så himla go respons och energi det ger!!!

Idag var inget undantag... tvärt om, idag styrktes den görgoa känslan ytterligare, med flera, flera steg! Passet som körs nästan samtidigt som mitt cykelpass på lunchen var inställt idag, det innebar att många av de deltagarna körde med mig istället... vilket alltid är lite extra roligt, att få rå om nya deltagare, lirka dem till sig och få dem att känna att spinning is the grej!!!

Massvis med glada tillrop och kommentarer efteråt gör ju inte saken sämre direkt!! Man är ju en komplimangsjunkie helt klart!!! Men det är roligt att få höra att passet varit roligt och att alla deltagarna är nöjda samt att många av dem kommer fram efteråt och tackar extra för ett roligt pass! Jag står fast vid att det viktigaste är att man har roligt nämligen... så länge man har kört så man är nöjd också såklart!

Eftersnack och proteindrinkslunch, livet är riktigt härligt just då, i det ögonblicket! Tills man måste bryta upp och åka tillbaks till verkligheten igen... aka kontoret...

Så ja, life is like a roller coaster ride... buckle up!

2 kommentarer:

 1. Blir lite avis på dina träningskickar...


  Hade en passagerare igår som såg ut precis som du!!!
  Fast hon var norsk...

  KRAM!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag förstå! Jag är avis på mig själv ibland till och med, för det är så fantastiskt!!!

   oj, jag kanske är lite halvnorsk?! Va hon väldigt kort också?! =)

   kram kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!