lördag 2 juni 2012

vad hände där liksom?!

jag liksom ba tappade alla ord... såååå ba! Och sedan, när man kunde tänka sig att orden kommit ikapp igen, att de blivit upplockade från var man nu tappade dem... nä, då ba, då va det begravning och ja ba, orkade inte... typ, änna... typ...

MEN, nu är jag tillbaka, back in business så att säga! Begravningen var jättefin och gick väldigt bra. Visst, det var ledsamt och så, men samtidigt väldigt fint... Efteråt, när vi skulle lämna kyrkan så blåste det massor... då sa min fina kusin att det betyder att han är framme i Nangijala nu... fin tanke... jag tror hon har rätt!

Nu är jag hemma hos mamma och pappa... passar deras lilla vovve medan de är ute på roligheter. Dolly och jag har tjejhelg!! Hemma hos mamma och pappa är ett av de vackraste och mysigaste ställena jag vet. Det är nog här jag samlar allra mest energi, hittar balans och mår som allra bäst... en helt underbar känsla att bara skrota runt och andas med hela kroppen på något sätt...
Min bästa Malin kom förbi en sväng förut, hon skulle på fest ikväll och undrade om jag kunde fixa hår och makeup på henne... självklart gör jag det!! Tycker sånt är superkul!!! Kanske inte detaljer som att bränna fingertopparna på locktången eller nylockade lockar, men resten! Hoppas frisyren håller i stormen bara!
4 kommentarer:

 1. Vad skönt att det gick bra!

  Vad duktig du är på att fixa hår! Önskar så att jag kunde sådant men det vill sig inte alls för mig.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var skönt... En begravning är ju ändå alltid jobbig, men det är ett steg i rätt riktning på något vis!

   Tack! Har alltid tyckt att det är väldigt roligt att fixa hår och smink! Hemligheten till att få ett bra stöd i uppsättningen har jag kommit på är att spraya i lite torrschampo (jag använder Proffs, rosa flaska, billig, finns på Maxi) det gör att håret inte glider iväg en massa! Malins hår hade vi lockat med locktång först, kan hände det hade varit ännu enklare att lägga upp på läggningsspolar, men då behöver man mer tid... Satt gjorde den iallafall, och då hade hon ändå utsatt frisyren för en massa blåst och en hel massa dans också! =)

   kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!