lördag 10 december 2011

Ja jösses vilken kväll!

Tyckte jag hade gott om tid där ett tag... och likförbannat så står jag några minuter efter att jag borde ha satt mig i bilen och inser att jag måste måla naglarna också... men då var iallafall frisyren klar! Och klänningen på! Det blev förresten ljusrosa nagellack... jäkligt intetsägande, men det gjorde inte så mycket när strumpbyxorna matchade den turkos ögonskuggan och frisyren liknade något Carrie i SATC hade på Charlottes bröllop... liknade gjorde den iallafall till en början...

Valde att köra idag eftersom jag ändå ska ha pass imorgon och absolut inte vill byta bort det om det inte är nödvändigt... jag kan vara rolig utan sprit! Och passa bussar och byta, traska och ha sig i total regn-storm-kaos för ett glas vin... nä, så viktigt är det inte...

Är, om möjligt, ännu gladare över min goa parkas nu, efter att ha stått ute och väntat på att få komma in i ca.20min... logistiken vid entrén lämnade utrymme för önskemål en kall, blåsig och regnig kväll som denna... jag trodde jag skulle gå av för att det var så kallt, och då var jag ändå väl skyddad i min favoritjacka... lovely! Det är sådär så att jag inte minns riktigt hur livet var innan den liksom... nästan iallafall!

Maten på Oakleys julbord är dock hur bra som helst... fastnade riktigt mycket för Wasabisillen de hade... riktigt god... men varför blir man så mätt??? och varför äter man så mycket? Eller gör man verkligen det? Eller äter man bara allt som är tungt, mastigt och toppar av med lite ris a la malta?! och allt annat på dessertbordet också såklart! jag älskar julbordsmat, fast jag brukar skippa det varma... och julskinkan väntar jag med till första skinkmackan kvällen innan julafton... det är ändå den som är godast så varför inte vänta liksom.

I år va artisterna riktigt duktiga också, bra röster och riktigt duktiga... för några år sedan när vi var där var artisterna lite sisådär om du frågar mig... jag har väldigt svårt att lyssna på hårda, vassa röster och särskilt då om de inte sjunger helt rent... (jo, jag älskar Håkan Hellström, men han har en mjuk röst... det är skillnad!) Två tjejer och en kille var det som showade, och 1, jag kan inte låta bli att önska att jag hade fått göra sånt också, 2, jag blir lite smått betuttad i killar som gör sånt där... det slår liksom aldrig fel... det är nog sant som Bob Geldof sa på den där föreläsningen jag var på med honom i somras... Rockstjärnegrejens två största fördelar är att man lättare får brudar och utbudet av bättre droger blir större... han sa det med glimten i ögat måste jag påpeka, för jovisst, så här i skrift, svart på vitt, så ser det ju inte klokt ut!

Men men, strunt samma, vi ska raskt gå över till hur något annat såg ut... jag! Vet att du antagligen inte alls har funderat hur det blev, vad det blev och sådär... det har varit Idol-final och världen har snurrat vidare liksom... men OM du nu har funderat så vill jag iallafall visa dig... dessutom blev jag faktiskt ganska nöjd med håret... efter fjärde försöket... men det är första gången jag får till en Carrie-knut så bra... sedan föll den iofs ihop en smula... man gör lätt det i regn, blåst och kapuschong...

Så, klädsel... svart, axelbandslös klänning från långt nere i en låda i källarn... eventuellt aldrig använd faktiskt... köpt på Vero Moda för några år sedan... svart kofta från Zara... Jade-gröna strumpbyxor från Lindex, svarta Fly London kängor, pärlhalsband med rosett från second hand...




Eftersom Carrie-knuten trillade ner en smula efter dans, regn, blåst, kapuschong osv så försökte jag slänga upp den igen... blev inte riktigt likadan, lite stramare, men jag tror den skulle sitta bättre... kanske... fast det är inte säkert... när jag dansar så går det rätt vilt till!



Det här badrummet är skoj att komma hem till... det blev lite stressigt där i slutet... och du kan ju bara tänka dig hur resten av lägenheten ser ut efter att jag letat klänning, testat olika färger på strumpbyxor... irrat runt som en förvirrad höna och inte riktigt vetat någonting... tar och städar upp det där imorgon...


Nu ska jag sova... klockan är sent, jag är fortfarande fruktansvärt mätt och imorgon väntar pass!!!

5 kommentarer:

  1. Wow, snygg du var! :-)

    Oakleys har jättebra julbord. Var där med en av mina gamla arbetsgivare. Kanongod mat. Och MYYYYCKET mat att välja på (i alla fall då). :-)

    Hoppas ni hade en kanonkväll i stormen? ;-)

    SvaraRadera
  2. Supersnygg!

    Jag har köpt en "hårmunk" på Glitter.
    Den är superbra och gör att knuten håller hela kvällen trots storm och galen dans!

    SvaraRadera
  3. Så himla snygg du är! Och jättefin klänning, halsband, frisyr ja allt. Ikväll ska jag iväg på julbord. Men jag håller mig till byxor och kavaj. Får se om det blir någon bild på det. Mina 20 är avklarade. Efter träningen när jag kommit hem. Idag var det tungt vill jag säga.

    SvaraRadera
  4. Västgötskan - Tack! Ja, oakleys har väldigt bra julbord... men lite dålig logistik... men oh vilka sillar!! kanske det bästa julbordet jag varit på... tycker till och med bättre om detta än både Elite och Sjömagasinet...som ju är kända för att ha grymt fina julbord.

    Kvällen var jättetrevlig, men man blir ju alltid lite rastlös när man kör... men det var skönt att komma hem i ett svep så att säga! =)

    Ting - Tack! Jag tror jag har något liknande, eller iallafall sådana man använder när man gör uppsättningar på salong... dvs. hårnät med hår i som en liten bulle, typ... fast hårmunk lät bättre... även om det är mitt eget hår. Jag hade iallafall min sådana bulle i håret igår och jag är ändå imponerad av att den höll mot allt jag utsatte den för! =)

    Singelmamman - Tack! Byxor och kavaj är också jättesnyggt! Kanske lite varmt att dansa hysteriskt i, men då kan man ju ta av sig kavajen!! åh, jag har dagens 20 + gårdagens 19 av sit ups och russian twist kvar... armhävningarna gjorde jag lite raskt innan duschen igår... är helt seg så jag skjuter det på framtiden lite... till... =) Hoppas du får en kul kväll!

    SvaraRadera
  5. Wow, så snygg!!!
    Galet fin....

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!