lördag 17 december 2011

jag förstår inte riktigt...

...inget ovanligt iofs... att jag inte förstår kanske... men jo, allt som oftast så brukar jag kunna begripa det  mesta... och förstå varför jag begriper också faktiskt... men idag vet jag inte... dagen bara swoschade förbi... det enda beviset jag har på att den faktiskt existerat är en burk pepparkakor och en plåt med några stackars skånska pepparkakor kvar... de var försvinnande goda!! ja och ett par blogginlägg såklart!

men det är konstigt det där med tid... eller iallafall känslan kring tid... hur olika det kan vara... att vissa dagar så går tiden superlångsamt och andra snurrar den på som ett reaplan... och inte alltid är det beroende på om man har roligt eller ej heller, som det heter menar jag... fast det heter ju bara att tiden går fort när man har roligt... det säger ju inget om hur tiden går när man inte har roligt...

jag har huvudvärk... ska nog ta och sova på det... imorgon är det kvartalsutbildning med Sportlife... ser, uppriktigt sagt, sådär fram emot att behöva ställa klockan även imorgon... antalet sovmornar denna veckan blev ju helt klart lika med noll... och kan inte utan att undra lite stilla vem fan som planerade det så? sista helgen innan jul... söndag morgon... sadisttänkande kallar jag det!

När jag tänker efter så är det nog bara det sista där jag inte riktigt förstår... men så får det vara!

3 kommentarer:

 1. Men dina 27 hann du väl i alla fall med?

  SvaraRadera
 2. Tänk om tiden inte GÅR lika fort hela tiden? Kanske bara människan som inbillar sig det, för att skapa struktur?

  Hi hi! Nu blev det djupa, filosofiska tankar här. ;-)

  SvaraRadera
 3. Singelmamman - javisst, under varje gräddning! Blev så bra så!

  Västgötskan - haha, ja så kanske det är! vi människor försöker ju alltid styra upp mer än vad vi kanske borde! =)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!