måndag 12 december 2011

närvarande frånvaro

typ... det  är lite olika med olika saker det där...

min förkylning är vansinnigt närvarande... så närvarande att jag idag, på väg till jobbet, var tvungen att köra av på en sån där rastplats vid E6an bara för att göra mig av med lite förkylningssymtom... don't ask! (for your own good!) har aldrig hänt mig förut... och hade jag inte haft ett viktigt möte inbokat så hade jag gjort bäst i att ligga kvar i sängen... men vissa möten missar man inte!

Brukar inte skriva jobbrelaterade grejer här, det tänker jag inte göra idag heller, mer än att det var ett, som vanligt, trevligt möte och en trevlig tur på stan i trendspanarsyfte med lunch och snicksnack. Efter lunchen gick jag en sväng till på stan... slogs av att det är så mysigt! Särskilt nu vid juletid när det är pyntat och fint och blir mörkt redan på eftermiddagen... då gör det liksom nästan ingenting ens att det regnar åt alla håll och blåser en massa! (kan vara min gosiga jacka som gör tricket iofs...)

Nu har jag kommit på lite mer saker jag önskar mig i julklapp också! Man får ju liksom inspiration när man går förbi skyltfönster och ser allt fint! Allt som oftast längtar jag dock bara efter en större lägenhet när det händer, men det kan nog dröja...

Åkte hem direkt efter min andra tur på stan... klockan var halv fyra och jag hade precis hunnit upp till jobbet innan det var dags att gå hem annars... inget att be för kände jag... hann vägen om och handla och har sedan gjort polkakola och lakritskola... vet inte om det blev så bra...

mitt i allt kokande kom två av mina grannar förbi och ville kolla på mitt fönster som inte går att stänga... samt diskutera lite husangelägenheter... men när man kokar kola på induktionshäll går det snabbare än jag är van vid så helt plötsligt var kolan uppe i 125grader och jag hade varken krossar polkagrisar eller turkisk peppar... men jag får väg göra om isåfall... inte mer med det!

Fick lov att byta bort mitt pass ikväll... förkyld instruktör gör ingen glad... dessutom är det ju faktiskt den där lilla detaljen att det är livsfarligt också... men usch va trist det känns!!! mitt måndagsgäng liksom... Vet att C tar väl hand om dem så det är ingen fara med dem... men jag saknar ju deras energi och driv!!!

Provsmakade just kolorna... polkakolan blev ganska bra... lakritskolan sockrade sig... fasiken då!!! Men i relation till att nästan bli spetsad av ett paraply idag när jag skulle in igenom en dörr och kvinnan som är på väg ut har full fokus på sitt paraply och sitt paraply enkom... så är en misslyckad omgång lakritskola ganska oförargligt! Det var paraplyincidenten också... inte ens någon riktig incident, men det kunde ha blivit!

22 idag... vilka är kvar? Kom igen nu, skriv en kommentar!!! Det måste ju vara det enklaste av 22 armhävningar, 22 full sit ups, 22 russian twist och en kommentar?! Eller?

2 kommentarer:

 1. Hallåååå!

  Jaha, det är du och jag. Men det är ju jättebra så långt. Japp, magkniparna höll jag på att skriva, haha vilken felskrivning :-)
  Sit upsen var väldigt lätta idag, men armhävningarna lite tyngre. Och twistarna vet jag inte hur många (få) jag gjorde. Tappade räkningen och orkade nog inte alla. Desto fler sit up gjorde jag. Dubbla faktiskt. Jag ska nog göra så, dagens antal plus lite till om jag orkar, då kan nog även armhävningarna bli lättare.
  Heja dig och mig!

  SvaraRadera
 2. Jag erkänner att jag ramlat av... Har haft ont i halsen i snart två veckor, och helt bomtät i bihålorna!! Har inte ens varit iväg på ett normalt pass, så snart blir jag nog tokig!! :(

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!