lördag 3 december 2011

en sak som är helt fantastiskt bra med den stundande julen...

man får fullkomligt grotta ner sig i julsånger... jag älskar julsånger... the more the merrier... en sån där stjärnbeströdd kväll i mitt liv är julafton -97 då jag befann mig med min host-family i Brooklyn för att fira jul med deras vänner... vi var ute och sjöng Christmascarols och gick på midnattsmässa... sagolikt!

Den allra finaste julsången av modernt slag är nog ändå, inte helt otippat... den verkar vara ALLAS favoritMen av de klassiska så tycker jag nog ändå att O helga natt och Hark the herald angels sing är vackrast...

"originalet" as we know it...

och så lite ljuvlig Sissel på det...

Fast det är klart... jag kan ju inte helt utesluta denna... den är ju faktiskt riktigt, riktigt bra... älskar dem för denna... den passar så bra in på mina julspecialspinningpass!Julen är fantastisk! Vilken är din favoritjulsång? Här finns det inga regler, man får ha flera... hur många som helst faktiskt! Hitta på egna kategorier och bara blanda å' ge!

3 kommentarer:

 1. Julsånger är fint med upp-poppade sådana går fetbort.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, jag älskar också julsånger! Förra december spelade Mix Megapol bara julsånger och jag njöt.

  En av mina favoriter är "Guds frid i gode vise män" med Peter Jöback men jag kan inte hitta någon video eller inspelning med den någonstans...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Fairytale of New York är väldigt speciell, precis som Simon & Garfunkels 7 O´Clock news/Silent nigt, men annars är nog den julskiva som mest spelas Peter Jöbacks, finns flera vackra låtar där.

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!