torsdag 15 december 2011

Nu räcker det!!!

 
Nu får den här förkylningen ta och ge sig! Dra dit pepparn växer (vart nu det är... Spelar ingen roll, det finns GPS), försvinna, åka med tunnelbanan... jag är trött... trött för att jag vaknar sjuttontusenfyrahundranittioelva gånger per natt och har en halv näsborre att andas igenom och då andas genom munnen så hela jag är helt uttorkad... trött på att känna mig ynklig och tät, äcklig och snorig... trött på att det där hobbysnorandet övergått till att bli ett heltidsjobb...
 
ja, jag ville bara säga det, ifall någon gick och trodde annorlunda... !

2 kommentarer:

  1. ja, denna förkylningen har varit galet seg... fast egentligen har det ju varit två omgångar... som änna har hängt ihop... =P usch!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!