måndag 5 december 2011

så mycket gjort på så kort tid!

Ja, jösses... vad mycket jag har hunnit med idag om man tänker efter...

1. tränat (indoorwalking)
2. gjort gårdagens utmaning eftersom jag glömde den igår
3. storhandlat som om jag levde det liv jag skulle vilja... det var länge sedan jag hade kundvagn när jag handlade... lite förvirrat... man blir ganska otymplig med kundvagn... men oj vad mycket enklare det är att handla... och vad mycket mer man köper... tunga påsar att bära upp och många grejer att stuva in i skåp och kyl/frys...
4. tvättat
5. färgat fransar och ögonbryn
6. reviderat mitt frikort... eller egentligen inte... men iallafall
7. gjort dagens utmaning (14 av varje)
8. söndagshängt enligt konstens alla regler

jo, men det anser jag vara en ganska fullspäckad dag faktiskt... ganska...

Nu sitter jag och försummar min sömn med att kolla på Lucky You... Eric Bana skulle kunna få vara med på mitt frikort också... sådana smilgropar skojar man inte bort liksom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!