lördag 31 december 2011

Välkommen 2012

Ja, jag är då redo... har laddat så det står härliga till dagen och kvällen... avslutat 2011 på allra bästa sätt... nästan så jag inte var vaken på tolvslaget ens, men det var jag... nästan iallafall!

Hela dagen har varit otroligt mysig och lugn... jag morfade runt hela förmiddagen och eftermiddagen hemma i godan ro, tvättade och plockade, kollade på någon film och lät tiden gå sin gilla gång... idag verkar jag och tiden vara på samma våglängd, idag verkar tiden och jag vara överens... ja, om vad som är vettig hastighet... hur snabbt den skall gå osv...

Inte förrän halv fem kom jag iväg... åkte hem till en väldigt god vän och hennes lilla dotter... vi har fixat middag, målat naglarna, busat och tittat på film, pratat och skrattat och bara varit vi... utan krussiduller och extravaganser. Helt underbart!


Till middag blev det ugnsstekt lax med blomkålspure och en kall romsås. Och efter det blev det en mascarponemousse med hallon och blåbär.... lovar att lägga ut recept imorgon... så galet gott och så galet enkelt!
Nu, efter massor med kvalitetstid, lite flams och trams men mest med heart-to-heart samtal så ska jag sova... ja, jag vet att klockan inte är midnatt än, men jag tror det går bra ändå... jag tror det blir nytt år fastän jag inte är övervakar klockan! höll ju för sjutton på att somna när J läste saga för sin dotter förut... det är några timmar sedan!3 kommentarer:

  1. Gott nytt. Din kväll verkade vara underbar och jag hoppas att du vaknar upp med en härlig känsla.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Gott nytt år & det gick ju bra trots att du somna innan midnatt :)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!