fredag 2 december 2011

glöggkväll va de ja!

Ska strax iväg, har just kommit hem och bara mellanlandat lite, ställt ner väskan, bytt skor osv... det ska glöggmysas ,med mina finaste ikväll... min creme de la creme av vänner... vi ses inte för ofta... egentligen ses vi för sällan... men det blir så bra så de där gångerna vi gör det! Tjejer jag alltid har i mitt liv... olika och lika... men de finns alltid där... i motgång och medgång... i vått och torrt... ibland hörs vi mer... ibland hörs vi mindre... men vi kan alltid höras... och det är aldrig konstigt emellan oss... mys! och guld värt!

bilden är lånad av arla.se

hade kvällen kunnat avrundas med en sväng på stan också, för lite lurvsy-sväng, så hade jag tyckt det var helt perfekt... men så blir det inte... jag har ju pass imorgon bitti och är det någonting jag inte gör så är det att köra pass med en söt bakfylla i kroppen... så nä, det får bli soffhäng med de bästa och räcka gott och väl med det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!