onsdag 7 december 2011

Sjutton också!

 
Ja, dagen i utmaningen alltså!! Är det bara jag, eller tycker du också att det börjar ta emot? Att det inte känns lika lätthanterligt längre??? Att det inte riktigt lockar på samma sätt som i början…
 
Jag gör som så att jag delar upp det hela… ett litet knep för att förvilla hjärnan… du kanske redan har kommit på det… jag är inte lika snabb helt enkelt!
 
Idag tänkte jag tex göra på detta viset, i en följd, utan vila emellan:
 
9 armhävningar
9 full sit ups
9 russian twist
4 armhävningar
4 full sit ups
4 russian twist
4 armhävningar
4 full sit ups
4 russian twist
 
Lite roligare, lite mindre jobbigt vid blotta tanken, men likförbannat får man gjort det! och då orkar man ju göra varje övning på topp också, med god teknik och sådär så man tar ut sig. 17 armhävningar kanske man inte orkar på tå på raken, men nio går fint, och fyra och fyra till…
 
Det blir lite att lura kroppen att orka det den inte trodde den skulle…

1 kommentar:

  1. Jag körde alla sjutton rakt av i morse. Visst tog det emot. Som sjutton. Men jag vill kunna göra alla på en gång. Så jag försöker med alla imorgon igen. Annars är ditt knep väldigt bra. :-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!