blandade ihop en vanlig omgång knäck (2dl strösocker, 2dl ljus sirap, 2dl grädde) i kastrullen och lät koka upp, efter ett tag tjongade jag i apelsinskalet också och lät allt sedan koka till 125-127grader... tog av från spisen och skedade upp i formar... så in i hoppsan smaskens!
så där har du två tips till, apelsin eller citron-skal!
Funkar som rebus också! (som jag självklart är lite extra stolt över... typ... kanske... eventuellt... Inte alls möjligtvis...)
Låter ju (faktiskt) riktigt smaskigt! :-)
SvaraRaderaNu får du sluta med dina recept! Jag hade ju bestämt att jag skulle göra så lite godis somm möjligt i år men nu börjar listan bli ganska lång :)
SvaraRaderaVästgötskan - ja det blev riktigt lyckat, lite mer vuxen smak än helt naturell... fast bara lite vuxet =)
SvaraRaderaCatrine - ojoj, vilken tur att det nog, kanske, eventuellt var det sista då... kanske... själv ska jag fixa choklad tryffel och kola också... pepparkakorna ska bakas ut ikväll tror jag... kan hända jag slänger in något mer recept, men då får du blunda för det, eller byta ut i listan! =) Ses vi imorgon??!