måndag 26 december 2011

äntligen är det snart dags

... sedan i påsk har jag gått och längtat efter att Kristoffer and the Harbour heads ska släppa sin nya skiva... ända sedan den där Göteborg for Japan konserten i Haga kyrkan på annandag påsk som jag och mina vänner var på påskdagen först... det är ganska lång tid att gå och vänta... typ som om man vore gravid... nästan...

när de spelade på Slussen i somras var vi ju där och kollade, lyssnade och njöt av den fantastiska stämningen och den grymma musiken... en låt som jag inte får ur huvudet är Bulls, wolves and grizzly bears... fast jag har ju bara typ den strofen... och har säkert skrivit om texten flera gånger... hur som helst... nu verkar det vara på gång...eller iallafall i februari!!! Och idag la de ut denna på you tube... min favorit!!! Äntligen!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!