torsdag 22 december 2011

jättelänge sen

ja, jag kommer faktiskt inte ihåg sist jag skrev en "dagens lista"... tror det var i samma veva som Jesus gick i kortbyxor typ, eller att jag själv gjorde det iallafall... kan ha varit någon gång i somras... eller strax därefter... who's counting? Spelar det någon roll?? Nä, inte ett smack... men bara för att ändå inte tappa bort det helt... tycker vi kör en dagens!dagens låt: inte helt otippat, Granen - Vegetarianteatern... och Fairytale of New York... julpass ikväll... håll i luvan!!! I bilen lyssnas det dock fortfarande bara på Håkan... men det var ju inte frågan!
dagens dusch: lång och förvirrad...höll på att glömma balsam...
dagens frisyr: hängande... oborstat men självrett... ett bra hår reder sig självt! helt enkelt
dagens smink: lite mascara
dagens klädsel: jeans, svart top, svart storkofta
dagens planer: jobbelijobba och sedan köra Uppesittarcykel i Nödinge
dagens vill ha: semester
dagens saknad: ork
dagens skoj : kvällens pass
dagens drog: kaffe och tuggummi
dagens träning: Cykel75 + 32 sit ups, 32 russian twist och 32 armhävningar
dagens måste: slå in julklappar
dagens dricka: vatten
dagens mat: keso och apelsin
dagens mående: "vem körde ångvälten!?"-typ

2 kommentarer:

  1. Jag måste ju ändå erkänna att jag blir lite orolig över din kosthållning!! Man klarar sig en inte en hel dag på kaffe, tuggummi, keso och apelsin och vatten!! Inte ens utan om man skippar "dagens träning", så jag förstår att du saknar ork och undrar vem som körde ångvälten!!!!

    SvaraRadera
  2. Söta du! Men ja, jag förstår att det låter oroväckande... fast jag måste erkänna att jag inte sett det så tidigare... faktiskt inte heller sett kopplingen till keso-apelsin och ångvältskörning... men jag äter ju mer sedan... på kvällarna är jag ju värsta synderskan... så det är nog inte så farligt! Men jag lovar att skärpa mig när helgen är över!!! tack för omtanken!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!