söndag 18 december 2011

ibland gör jag inte som jag tänkt...

... idag var en sådan dag... jag var med och cyklade fastän jag inte tänkt att jag skulle... cykelkvartal innebär allt som oftast att man även kör ett pass tillsammans... så även idag... men jag skulle bara sitta vid sidan av... men när vi skulle sitta med cyklarna mitt emot varandra för att ge feedback, och en annan tjej, som inte heller borde/skulle vara med blev udda så tog hon och jag och körde lite udda helt enkelt... och höll lite koll på nivån... men ska man upp i höga kadens, då blir det jobbigt hur man än gör liksom... men men, det är alltid bra med feedback!


stack vägen om och handlade också, mest julbaksgrejer kan tyckas... blev polkabiscottisar, Baileys tryffel och chokladkola... eller rättare sagt, chokladkolan blir snart... kanske imorgon... nu ska jag mixa ihop ett julpass till imorgon... eller iallafall justera lite i det jag körde igår... har ju bara 45min till förfogande imorgon... mer julmusik per capita skulle man kunna tänka att det blir... så blir det nog också, för jo, allt som oftast så gör jag som jag tänkt, även om det ibland blir annorlunda!

2 kommentarer:

  1. Åh, polkabiscotti lät gott!

    SvaraRadera
  2. De blev supergoda! Och man kan säkert bara byta ut polkagrisarna mot annat gott, apelsinsest, kardemumma,mandel... ja, lite vad man kan komma på liksom! Busenkelt och gott!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!